You are currently viewing Ποιος αγαπάει το Δράκο;

Ποιος αγαπάει το Δράκο;

Το καλοκαίρι φτάνει σε λίγο στο τέλος του και όλοι μας δεν θέλουμε να τελειώσει! Ένα καλοκαίρι που δεν έμοιαζε με τα δυο προηγούμενα. Ένα καλοκαίρι που αγκαλιάσαμε πιο σφιχτά τους φίλους μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, θέλοντας να ξεχάσουμε όσα μας δυσκόλευαν πριν.

Παίξαμε με τους φίλους μας σε αυλές και παραλίες και διαβάσαμε τον αγαπημένο μας δράκο, ο οποίος περιμένει με ανυπομονησία τη γιορτή της φιλίας. Ο δράκος περίμενε πως και πως αυτή τη μέρα. Κάθε χρόνο ο βασιλιάς και η βασίλισσα διοργανώνουν μια τεράστια γιορτή στο βασίλειο όπου ζούσε ο δράκος. Οι φίλοι του όμως φέτος φαίνεται πως είναι πολύ απασχολημένοι . Ο καημενούλης ο δράκος μένει ολομόναχος. Όμως στο τέλος όλα αλλάζουν. Γιατί οι πραγματικοί φίλοι είναι πάντα εκεί.

Το βιβλίο είναι το τρίτο της σειράς και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις @psichogiosbooks . Τα παιδάκια άνω των 3 ετών θα το ευχαριστηθούν πολύ. Αν διαβάσετε ένα από τα τρία σίγουρα θα θέλετε να ολοκληρώσετε τη σειρά. Είναι αρκετά διαδραστικά βιβλία. Οι σελίδες τους είναι γεμάτες ζωντανές και χαρούμενες εικόνες, που θα γεμίσουν τα παιδιά θετική σκέψη και αισιοδοξία. Δείτε το βιβλίο της σειράς “Απλά να είσαι ο εαυτό σου δράκε” εδώ.

Αλήθεια πως θα ήταν η ζωή μας χωρίς τους φίλους μας; Η φίλια είναι το πιο σπουδαίο αγαθό και η πιο ειλικρινής σχέση που μπορούμε να δημιουργήσουμε εμείς οι άνθρωποι. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να μάθουμε στα παιδιά μας είναι η αξία της φιλίας. Και θα τους το μάθουμε μέσα από τις δικές μας συναναστροφές και τα παιδικά βιβλία φυσικά.