You are currently viewing Δεινόσαυροι , βιβλίο – puzzle.

Δεινόσαυροι , βιβλίο – puzzle.

Οι εκδόσεις Ψυχογυιός @psichogiosbooks έχουν τα πιο ωραία βιβλίο – παιχνίδια. Εμείς επιλέξαμε ένα παζλ 40 τεμαχίων αφιερωμένο στους αγαπημένους μας δεινόσαυρους. Μαζί με το παζλ η συσκευασία περιέχει ένα μικρό βιβλίο και 10 φιγούρες των αγαπημένων μας δεινοσαύρων.

Κάνουμε λοιπόν ένα ταξίδι στην εποχή των δεινοσαύρων, μαθαίνουμε τα είδη τους, πως εμφανίστηκαν και γιατί εξαφανίστηκαν. Ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο μέσα από όμορφες εικόνες και απλό ύφος.

Ένα διαδραστικό υλικό που σίγουρα θα ενθουσιάσει τα παιδιά άνω των 4 ετών. Οι φιγούρες δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά να παίξουν και να φτιάξουν τις δικές τους ιστορίες. Ας μην ξεχνάμε ότι μέσα από την ενασχόληση του παιδιού με το puzzle καταφέρνει να ενισχύει την λεπτή κινητικότητα, δηλαδή τους μικρούς μυς των δαχτύλων, του χεριού και του καρπού. Καθώς ο οπτικοκινητικός συντονισμός ( συντονισμός χεριού και ματιού) αναπτύσσεται, το παιδί καταφέρνει πιο εύκολα να τοποθετεί τα κομμάτια στη σωστή τους θέση. Παράλληλα ενισχύεται η συγκέντρωση και η παρατηρητικότητα του παιδιού.